Menu Sluiten

10 weekse cursus

De basis van de 10-Weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen de lol in bewegen (her)ontdekken.

We oefenen met looptechniek, trainen onze core, doen yoga- en meditatieoefeningen en worden ons bewust van de ademhaling.

Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij SlowRun. Je leert te luisteren naar de signalen van jouw lichaam, zonder prestatiedruk of ‘moeten’

In de opbouwfase gebruiken wij de powerwalk-SlowRun-powerwalk methode. SlowRun is echt voor iedere vrouw die vanuit haar hart, met liefde voor zichzelf, wil bewegen.

Prijs 10-weekse cursus SlowRun 149,- euro*

Startdata 10-weekse cursus Slowrun:

Apeldoorn:
Woensdagavond 19:00 uur
Start 7 april 2021 VOL

Dinsdagavond 19:00 uur
Start 13 april 2021 VOL

Bussloo:
Vrijdagmorgen 09:00 uur
Start 9 april

Kun je niet op één van deze dagen, maar je bent wel enthousiast? Stuur dan ook een berichtje, dan overleggen we welke mogelijkheden er nog meer zijn.

Je bent van harte welkom om ook het effect van SlowRun te gaan ervaren, de opluchting en het pure plezier te voelen. Jij kunt dit!

* Als de Covid maatregelen het toelaten, mag je tijdens de 10-weekse cursus gratis meelopen met de loopgroep in Apeldoorn. Deze start vanaf juni 2021 op woensdagavond.

Aanmelden voor 10 weekse cursus

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, Google’s privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.